• svenskademensdagarna

Svenska Mässan

Svenska Mässan

Svenska Demensdagarnas konferens 2024 kommer äga rum på Svenska Mässan i den del som kallas Kongresshallen och registrering sker i Kongressfoajén.

Adress för konferensen är:
Entré 8 (bredvid Scandinavium), Mässans gata 8
402 26 Göteborg

Wifi
Namn nätverk: Gothia Towers
Lösenord: Inget lösenord

Information om Svenska Mässan & Hotel Gothia Towers

Svenska Mässan och Hotel Gothia Towers i Göteborg är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Med allt under ett tak kan man snabbt och bekvämt ta sig mellan hotellet, restauranger, konferens- och mässanläggningen.

svenskademensdagarna

Svenska Mässan är det skandinaviska centret för utställningar, konferenser och möten. De omfattande lokalerna och all erfaren personal säkerställer att varje evenemang går som en klocka och ger en njutbar och minnesvärd upplevelse för alla som besöker.

Här finns utöver hotell & restaurang över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang, mässa och show. Hotel Gothia Towers har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen.

Läs mer om Svenska Mässan här;

svenskademensdagarna

Kvalitet & Hållbarhet

Med 1200 hotellrum, många konferens- och möteslokaler samt stora salar och arenor alla belägna under samma tak kan Svenska Mässan rymma och ge en upplevelse i toppklass.

Hållbar utveckling är också en mycket viktig fråga Svenska Mässan tar på allvar. Tron är att en bra mötesplats ska ta hänsyn till både människor och miljö.

Läs mer om Svenska Mässan här;

Plats

Beläget i centrala Göteborg Svenska Mässan är lätt att ta sig till.

Från Göteborgs Centralstation kan du ta spårvagn nr 2 eller 13 till destinationshållplatsen heter Korsvägen

Från Landvetter flygplats, som ligger ca 20 min från Göteborgs centrum, finns flygbussar lätt tillgängliga. De avgår oftast var 20:e minut och stannar precis framför konferensanläggningen (hållplats Korsvägen)

För att planera researrangemang i detalj, besök vasttrafik.se eller ladda ner Västtrafiks app ”Reseplaneraren”.

svenskademensdagarna