Anmälan till Svenska Demensdagarna 24-25 maj 2023 i Örebro

Konferensen är nu fullbokad och även väntelistan. Nästa konferens arrangeras 21-22 maj 2024 i Göteborg på Svenska Mässan. Anmälan öppnar under hösten 2023, välkommen!

Tidig anmälningsavgift - FULLBOKAT

Pris: 3950 kr exkl. moms
Tidig anmälan tom 20 mars

Ordinarie anmälningsavgift - FULLBOKAT

Pris: 4650 kr exkl. moms
Sen anmälan från 21 mars

Anmälan

Anmälan till konferensen och hotellbokning görs online. Bekräftelse på deltagande får du omgående efter anmälan via e-mail.

Anmälningsavgiften inkluderar:

– Tillgång till konferensen onsdag den 24 maj och torsdag den 25 maj
– Kaffe/te och luncher båda dagarna och konferensmaterial
– Konferensmiddag onsdag 24 maj på Conventum

Alla priser är listade i sek och exkl. 25% moms.

Seminarieval

Vänligen gör fyra seminarieval i samband med anmälan.

Kommunikation

Under konferensen kommer vi kommunicera information via sms till deltagarna. Det är därför viktigt att du i anmälan anger rätt mobil nummer till den som ska delta (den mobil som deltagaren har med sig på konferensen).

Hotellbokning

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras för konferensen.

Du bokar ditt hotellrum i samband med anmälan och får en faktura för både anmälningsavgift och hotellbokning. Läs mer om hotellen här >>

Betalning

Konferensavgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra DIBS lösning. Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49 kr.

Sweden Meetx bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Betalningen skall dock vara oss tillhanda innan mötet börjar.

Avbokningsregler anmälan

Anmälan är avbokningsbar fram tom 20 mars 2023 minus en avbokningsavgift på 500 kr exkl. moms. Från 21 mars 2023 är anmälan bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation till en kostnad av 250 kr exkl.moms.

Vänligen meddela Sweden Meetx eventuell ändring eller avbokning via E- mail:  demensdagarna@meetx.se.

Integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar på knappen ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt konferensens integritetspolicy.

Sweden Meetx AB och arrangören Svenska nätverket för demenskunskap är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för konferensen här >>