Anmälan till Svenska Demensdagarna 21-22 maj 2024 i Göteborg

Konferens arrangeras 21-22 maj 2024 i Göteborg på Svenska Mässan. Välkommen!

Tidig anmälningsavgift

Pris: 4250 (kr exkl. moms)
Tidig anmälan – fram till 18 mars

Ordinarie anmälningsavgift

Pris: 4950 (kr exkl. moms)
Ordinarie anmälan – från 19 mars 

Anmälan

Anmälan till konferensen och hotellbokning görs online. Bekräftelse på deltagande får du omgående efter anmälan via e-mail.

Anmälningsavgiften inkluderar:

– Tillgång till konferensen tisdag den 21 maj och onsdag den 22 maj
– Kaffe/te och luncher båda dagarna och konferensmaterial
– Konferensmiddag 21 maj – Föranmälan krävs vilket sker i samband med registrering till konferensen

Alla priser är listade i sek och exkl. 25% moms.

Seminarieval

Vänligen gör fyra seminarieval i samband med anmälan.

Kommunikation

Under konferensen kommer vi kommunicera information via sms till deltagarna. Det är därför viktigt att du i anmälan anger rätt mobil nummer till den som ska delta (den mobil som deltagaren har med sig på konferensen).

Hotellbokning

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras för konferensen.

Du bokar ditt hotellrum i samband med anmälan och får en faktura för både anmälningsavgift och hotellbokning. Läs mer om hotellen här >>

Ändringsavgifter gällande registrering, fakturor samt hotell

Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 250 SEK för om adressering och omsändning av faktura. Vid försenad betalning debiteras 60 SEK i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommer enligt inkassolagen respektive räntelagen.

Avbokning av hotellrum

1–10 hotellrum:
Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50% av rumskostnaden debiteras.
Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80% av rumskostnaden debiteras.
Vid avbeställning från 4 veckor fram till första ankomstdatum – 100% av rumskostnaden debiteras. Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning.

Fler än 10 hotellrum:
Fram till 12 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 12 till 8 veckor före ankomst – 50% av rumskostnaden debiteras.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 80% av rumskostnaden debiteras.
Vid avbeställning från 6 veckor fram till första ankomstdatum – 100% av rumskostnaden debiteras. Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning.

Betalning

Konferensavgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra SwePay-lösning. Transaktionen kommer listas som Trippus checkout på ditt kontoutdrag

Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49:- inkl. moms.

Sweden Meetx AB bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Betalningen skall dock vara oss tillhanda innan mötet börjar.

Priserna som visas i registreringen är angivna exklusive moms.

Avbokningsregler anmälan

Anmälan är avbokningsbar fram tom 21 mars 2024 minus en avbokningsavgift på 500 kr exkl. moms. Från 22 mars 2024 är anmälan bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation till en kostnad av 250 kr exkl.moms.

Vänligen meddela Sweden Meetx eventuell ändring eller avbokning via E- mail:  demensdagarna@meetx.se.

Integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar på knappen ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt konferensens integritetspolicy.

Sweden Meetx AB och arrangören Svenska nätverket för demenskunskap är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för konferensen här >>