Anmälan

Tidig anmälningsavgift

tom 18 mars 2019

3800 kr exkl. moms

Sen anmälningsavgift

från 19 mars 2019

4 500 kr exkl.moms

Anmälan

Anmälan till konferensen och hotellbokning görs online. Bekräftelse på deltagande får du omgående efter anmälan via e-mail.

Anmälningsavgiften inkluderar:

– Tillgång till konferensen torsdag den 16 maj och fredag den 17 maj
– Kaffe/te och luncher båda dagarna och konferensmaterial
– Konferensmiddag torsdag den 16 maj

Alla priser är listade i sek och exkl. 25% moms.

Seminarieval

I anmälan kommer du göra sex seminarieval och rangordna dina val från 1-6. Utifrån dessa val kommer vi planera programmet och vår målsättning är att du ska få fyra av dina sex seminarieval. Du kommer i ett senare skede få besked om vilka seminarier du fått. Läs mer om seminarierna för att du ska kunna göra dina val på programsidan här >>

Kommunikation

Under konferensen kommer vi kommunicera information via sms till deltagarna. Det är därför viktigt att du i anmälan anger rätt mobil nummer till den som ska delta (den mobil som deltagaren har med sig på konferensen).

Lokaltrafiken

Skånetrafiken bjuder i år generöst på våra deltagares lokalresor. När du hämtat ut din namnbricka på MalmöMässan kan den användas för lokalresor i Malmö under de två dagar konferensen pågår. Det tar ca 7 minuter att ta tåget från Hyllie in till Malmö central, tågen stoppar också vid Triangeln som ligger en station närmare än centralen, restiden dit är ca 5 minuter.

Betalning

Konferensavgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra DIBS lösning. Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49 kr.

Sweden Meetx bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Betalningen skall dock vara oss tillhanda innan mötet börjar.

Avbokningsregler anmälan

Anmälan är avbokningsbar fram tom 18 mars 2019 minus en avbokningsavgift på 500 kr exkl. moms. Från 19 mars är anmälan bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation till en kostnad av 250 kr exkl.moms.

Vänligen meddela Sweden MEETX eventuell avbokning via E-mail: demensdagarna@meetx.se.

Hotellbokning

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras för konferensen.

Du bokar ditt hotellrum i samband med anmälan och får en faktura för både anmälningsavgift och hotellbokning. Läs mer om hotellen här >>

Integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar på knappen ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt konferensens integritetspolicy.

Sweden Meetx AB och arrangören Svenska nätverket för demenskunskap är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för konferensen här >>