Anmälan till Svenska Demensdagarna 12-13 OKTOBER 2021

Tidig anmälningsavgift

Pris: 3800 kr exkl. moms
Tidig anmälan tom 30/8

Sen anmälningsavgift

Pris: 4500 kr exkl. moms
Sen anmälan från 31/8

Anmälan

Anmälan till konferensen och hotellbokning görs online. Bekräftelse på deltagande får du omgående efter anmälan via e-mail.

Anmälningsavgiften inkluderar:

– Tillgång till konferensen tisdag den 12 oktober och onsdag den 13 oktober
– Kaffe/te och luncher båda dagarna och konferensmaterial
– Konferensmiddag tisdag den 12 oktober

Alla priser är listade i sek och exkl. 25% moms.

Seminarieval

I anmälan kommer du göra sex seminarieval och rangordna dina val från 1-6. Utifrån dessa val kommer vi planera programmet och vår målsättning är att du ska få fyra av dina sex seminarieval. Du kommer i ett senare skede få besked om vilka seminarier du fått. Läs mer om seminarierna för att du ska kunna göra dina val på programsidan här >>

Kommunikation

Under konferensen kommer vi kommunicera information via sms till deltagarna. Det är därför viktigt att du i anmälan anger rätt mobil nummer till den som ska delta (den mobil som deltagaren har med sig på konferensen).

Betalning

Konferensavgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra DIBS lösning. Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49 kr.

Sweden Meetx bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Betalningen skall dock vara oss tillhanda innan mötet börjar.

Avbokningsregler anmälan

Anmälan är avbokningsbar fram tom 11 augusti 2021 minus en avbokningsavgift på 500 kr exkl. moms. Från 12 augusti är anmälan bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation till en kostnad av 250 kr exkl.moms.

Vänligen meddela Sweden Meetx eventuell avbokning via E- mail:  demensdagarna@meetx.se.

Covid-19

Om konferensen måste flyttas på grund av covid-19 har du (som tidigare) möjlighet att flytta med din anmälan till maj 2022 alternativt att avboka kostnadsfritt. Vi kommer meddela beslut om vi kan genomföra konferensen i slutet av augusti.

Hotellbokning

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras för konferensen.

Du bokar ditt hotellrum i samband med anmälan och får en faktura för både anmälningsavgift och hotellbokning. Läs mer om hotellen här >>

Integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar på knappen ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt konferensens integritetspolicy.

Sweden Meetx AB och arrangören Svenska nätverket för demenskunskap är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för konferensen här >>