svenskademensdagarna

Brandeye

Brandeye – din partner för konsistensanpassad kost 

Kunskap kring konsistensanpassad kost är livsavgörande för alla som drabbats av dysfagi. Näringsrik, god mat gör inte bara skillnad för energi och livskvalitet, det kan vara en fråga om liv och död.

”Alla ska få äta gott efter sina behov. Många kök erbjuder friska personer flera rätter, medan de med dysfagi ofta hänvisas till en rätt som serveras mixad. Det skapar inte matglädje hos våra gamla och sjuka” Anna Philipsson, Brandeye Sales. 

Vi hjälper dig att servera goda, tilltalade och näringsrika måltider i en konsistens som passar din gäst. 

Utbildning

Skräddarsydda utbildningar för alla som arbetar med kostfrågor: ni som ordinerar konsistensanpassad kost, upphandlar livsmedelsleverantörer, arbetar inom vården och såklart köksteamen som lagar maten.

Puréer

Brett sortiment högkvalitativa, näringsrika, släta puréer av frukt & bär, grönsaker, kolhydrater och protein med fantastisk smak och konsistens. Styckfrysta för minskat matsvinn.

Formar

Vi äter till stor del med ögat, broccoli som ser ut som broccoli är godare än en grön klump. Tycker du att det är svårt att handgöra timbaler har vi formar som efterlikna ursprunglig råvara.

Epost: anna.philipsson@brandeyesales.com

Kontakt: Anna Philipsson

Tel: +46 (0) 70-696 93 57