Hotell

Sweden MEETX är den officiella leverantören av hotellrum för besökare till Svenska Demensdagarna 2016.

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras i Göteborg för konferensen, alla hotell ligger inom gångavstånd till Svenska Mässan där konferensen äger rum. Hotel Gothia Towers är konferenshotellet som ligger i direkt anslutning till konferenslokalerna.

Hotellrum bokas i samband med anmälan till konferensen, klicka här för att komma till anmälan.

Alla angivna priser är i svenska kronor (SEK) och exklusive 12 % moms. Alla rum inkluderar frukost.

För personlig service eller ändringar vänligen kontakta oss via e-post: demensdagarna@meetx.se eller telefon: +46 (0) 31 708 86 90

Hotel Gothia Towers

Hotel Gothia Towers i Göteborg – Nordens största hotell – erbjuder förstklassiga hotellrum samt fyra populära barer och restauranger – topprestaurangen Heaven 23 är belägen på 23:e våningen med en oslagbar utsikt över Göteborg. Du bor i en sober och modern internationell miljö med en fräsch nordisk grundton. Här förenas kapacitet och praktiskt taget gränslösa möjligheter med personlig omsorg och kvalitet. De flesta rummen har en magnifik utsikt över staden. Vi erbjuder allt från välutrustade dubbelrum till rymliga sviter. Med sköna sängar, ett brett utbud på TV, härlig hotellfrukost och allt annat du kan behöva för en angenäm vistelse hoppas vi att du kommer att trivas hos oss.

Pris: från SEK 1 410 kr /natt inkl. frukost
Adress: Mässans gata 24, Göteborg

Sweden MeetX

Scandic Opalen

När du bor på Scandic Opalen befinner du dig mitt i händelsernas centrum. Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Universeum ligger ett stenkast bort. Avenyns shopping-, kultur- och nöjesliv likaså. Med omtanke av de kvinnliga gästerna finns en särskilt inredd damvåning med egen bastu. Ett besök på hotellets egen restaurang rekommenderas.

Pris: från SEK 1241 /natt inkl. frukost
Address: Engelbrektsgatan 73, 412 52 Gothenburg

Sweden MeetX

Scandic Rubinen

Hotell Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från den kända bronsskulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen. Scandic Rubinens centrala läge i Göteborg gör hotellet till en utmärkt plats för dig som vill ha nära till Göteborgs kultur, shopping och storstadspuls. Från hotellet har du även gångavstånd till många av Göteborgs mest populära sevärdheter, såsom Liseberg, Universeum vetenskapscentrum och Röhsska museet. På sjunde våningen finner du Roof top bar, vår helt egna takbar, med utsikt över Göteborgs takåsar och Avenyn. Hos oss finns även möjligheten att hålla igång träningen i vårt gym eller koppla av i relaxavdelningen med bastu. Efter en utbyggnad och renovering har Rubinen under våren 2014 en ny design. Inredningen har en urban sensualism och hemtrevlig elegans med en mix av färg, form och detaljer.

Pris: från SEK 1241 /natt inkl. frukost
Address: Kungsportsavenyen 24, Gothenburg

Sweden MeetX

Quality Hotel Panorama

Panorama är ett hotell med 339 rum. Hotellet ligger bara tio minuters promenad från Svenska Mässan och huvudgatan Kungsportsavenyn. Alla rum är rökfria rum. Här råder en avspänd och personlig miljö. Avnjut gärna god mat och dryck i restaurangen och baren Brasserie P. Besök vårt nyrenoverade Spa för avkoppling eller vårt nyrenoverade gym för motion.

Pris: från SEK 1190 /natt
Adress: Eklandagatan 51, Göteborg

Sweden MeetX

Hotel Onyxen

Hotel Onyxen ligger mitt i centrala Göteborg. Ni som bor hos oss har gångavstånd till Göteborgs evenemangstråk med Scandinavium, Svenska Mässan och Göteborg Convention Center tvärs över gatan. På endast 5 minuter når ni även Liseberg, Ullevi, Universeum och stadens paradgata Avenyn med sitt stora nöjes- och shoppingutbud. Onyxen har som mål att erbjuda våra gäster en trivsam och familjär atmosfär, ni som besöker oss ska helt enkelt alltid känna er hemma när ni bor hos oss

Onyxen är anpassat för att tillgodose både affärs- och fritidsresenärens behov. Bland våra 34 unika och smakfullt inredda rum hittar ni allt från enkelrum till stora familjerum med 4-6 bäddar. Vi har självklart personal på plats dygnet runt och ni har alltid fri tillgång till kaffe, te, kaka och frukt.

Pris: från SEK 990 /natt

Adress: Sten Sturegatan 23, Göteborg

Avbokning av hotellrum:
Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50 % av rumskostnaden debiteras.
Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80 % av rumskostnaden debiteras.
Vid avbokning från 4 veckor fram till första ankomstdatum är ingen återbetalning möjlig.

Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning.

Avbokningar och/eller ändringar måste alltid ske direkt genom Sweden MEETX demensdagarna@meetx.se och inte till hotellet.