Inbjudan & Anmälan till Utställning

Det finns ett fåtal utställarplatser kvar till Svenska Demensdagarna 2018. Anmälan till utställningen finner du längst ned på denna sida.

Vänligen läs igenom praktisk info innan du anmäler din organisation.

OM KONFERENSEN

Välkommen som utställare till Svenska Demensdagarna 2018 i Malmö

Svenska Demensdagarna 2018 är den 19e konferensen som genomförs. Vi började med ett hundratal och samlar nu varje år ca 1500 deltagare från hela landet. Målgruppen för konferensen är alla som arbetar inom eller intresserar sig för demensområdet.  Vi har både nya och återkommande deltagare.

Hemsidan uppdateras löpande. I början av januari publicerar vi det klara programmet och öppnar anmälan för deltagare.

Konferensen och även utställningen blir oftast fullbokad redan i mars, så var ute i god tid med er anmälan för att säkra en plats!

Varmt välkommen önskar styrelsen för Svenska Demensdagarna!

VIKTIGA DATUM OCH PRELIMINÄRA TIDER

Onsdag 23 maj14.00 – 20.00Inflyttning
Torsdag 24 maj 07:00 – 07:45
08.00 – 09:30
09:00 – 17:00
19.00
Inflyttning
Registrering, kaffe och utställningsbesök
Konferensprogram dag 1
Middag på Malmömässan
Fredag 25 maj08.30 – 16.00
16.00 – 19.00
Konferensprogram dag 2
Utflyttning

UTSTÄLLNINGSOMRÅDE

Utställningen kommer att äga rum i mässhallen, i direkt anslutning till konferenslokalerna. Fikapauser har integrerats i utställningen för att maximera möjligheten för utställare att möta deltagarna. Lunch serveras sittande i lunchlokal men kaffe efter luncherna serveras i utställningshallen.

Vänligen observera att det kommer byggas en plenumsal för konferensen som ligger i direkt anslutning till utställningen. Detta innebär att mellan fika och lunch pauser måste det vara tyst i utställningsområdet för att inte störa föreläsningarna som äger rum i plenumsalen.

UTSTÄLLARPAKET

10 500 kr exkl. moms

Paketet innehåller:

  • 6 kvm yta (3×2 meter)
  • 3 meter bakre vägg och 1 meter skiljevägg i vitt trä
  • 1 ståbord (H=110 cm, Ø= 60 cm) & 1 barstolar eller 1 lågt bord (H=70 cm, L=120 cm, D=80 cm) och 1 konferensstol
  • Tillgång till el (standard)
  • 2 spotlights
  • Trådlöst internet (önskar man en mer stabil lina för att exempelvis visa film kan detta köpas till)
  • Grafitgrå matta
  • 1 fri deltagare till konferensen inkl. seminarier, luncher och fika (observera att middag inte ingår)


Det finns ett begränsat antal dubbelmontrar att boka. Först till kvarn principen gäller.

svenskademensdagarna

Bild utställarplats (val kan göras av lågt bord eller ståbord)

ANMÄLAN OCH HOTELLBOKNING

Varje utställarpaket inkluderar kaffe och lunch för en person samt deltagande i plenum & seminarier i mån av plats. All utställande personal ska anmäla sig via en speciell anmälningslänk som kommer skickas ut till kontaktperson för utställarplatsen. Deltagande vid middag kan bokas i mån av plats och kostar 800 kr per pers exkl. moms.

Ett antal hotellrum i olika priskategorier har förbokats för konferensen med förhandlade priser, hotellrum bokas i samband med anmälan online. Mer info om hotellen kan du hitta här.

ILÄGG I KONFERENSMAPP

3000 kr exkl. moms

Varje deltagare får en mapp med program och annan information om konferensen, i denna finns möjlighet att ha ett ilägg på max en A4 sida. Produktionskostnad står ni själva för.

EXTRA MONTERPERSONAL

All utställande personal måste anmäla sig och erhålla en namnskylt på konferensen. Tillkommande monterpersonal kostar 1300 kr per person exkl. moms och inkluderar luncher och fika samt deltagande i plenum & seminarier ingår i mån av plats. Extra monterpersonal bokas i samband med anmälan av den fria deltagaren online.

MIDDAG

Middagen äger rum på Malmömässan torsdagen den 24 maj kl. 19.00, middag, dryck och underhållning är inkluderat. Kostnad är 800 kr exkl. moms och bokas i samband med anmälan i mån av plats.

BESTÄLLNING AV EXTRA MONTERMÖBLER OCH UTRUSTNING

Beställning av extra montermöbler görs till Malmömässans utställarservice.

Sista datum för beställning innan förhöjd avgift är 27 april

VILLKOR

Betalningsvillkor

Fakturering sker löpande, faktura kommer att skickas efter att Sweden MEETX mottagit kontrakt via den elektroniska anmälan med 30 dagars betalning. Om betalning inte inkommer i tid reserverar vi oss rätten att sälja utställningsplatsen till annat företag.

Produktion och leveranser

I de fall utställaren ska leverera ett ilägg till mappen, tar vi inte ansvar för sena leveranser. Material som inte är oss till handa i tid eller till rätt adress kan vi inte garantera ilägg. För leveranser till utställningen är det utställarens ansvar att följa Malmömässans praktiska instruktioner som skickas ut i god tid innan konferensen och det är utställarens uppgift att ansvara för att leverans kommer fram i tid.

Avbokningsregler

Eventuell avbokning måste ske skriftligen till Sweden MEETX AB. Utställningspaketet är avbokningsbart fram till och med 1 februari 2018 minus en administrationsavgift på 10%. Efter 1 februari är anmälan bindande och ingen återbetalning kan göras.

Alla priser är angivna i SEK och exkl. 25% moms.

KONTAKT

För frågor och information tveka inte att kontakta oss:

Konferenssekretariat

Sweden MEETX AB
E-mail:   demensdagarna@meetx.se
Tele: 031 708 86 90

Planskiss och Anmälan

ALLOKERING AV UTSTÄLLARPLATSER

Du väljer själv monterplats när du anmäler dig som utställare till konferensen. Detta gör du via den elektroniska anmälan på hemsidan www.svenskademensdagarna.se. I anmälan kan du också se vilka platser som finns tillgängliga och vem som bokat var i utställningen.

Översikt Svenska Demensdagarna 2018 på Malmömässan

Planskiss för platser i utställningen

Klicka för att öppna och se detaljer

Lista på anmälda utställare

Klicka för att öppna och se detaljer

Anmäl dig som utställare här

Klicka för att öppna och anmäla dig