Hotell

Hotellrummen för Svenska Demensdagarna är fullbokade via anmälningslänken men det går bra att maila oss önskemål för rum så bokar vi det via mail och skickar faktura. demensdagarna@meetx.se

Sweden MEETX AB är den officiella leverantören av hotellrum för besökare till Svenska Demensdagarna 2017, som kommer att äga rum på Svenska Mässan.

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras i Göteborg för Svenska Demensdagarna på: Hotel Gothia Towers, Scandic (Opalen & Rubinen), Hotel Lorensberg och Hotell Onyxen.

Hotel Gothia Towers är konferenshotellet som ligger i direkt anslutning till konferenslokalen.

Du bokar ditt hotellrum i samband med anmälan och får en faktura.

Alla angivna priser är i svenska kronor (SEK) och exklusive 12 % moms. Alla rum inkluderar frukost.

För personlig service, vänligen kontakta oss via e-post: demensdagarna@meetx.se
eller telefon: +46 (0) 31 708 86 90

Hotel Gothia Towers

Hotel Gothia Towers i Göteborg – Nordens största hotell – erbjuder förstklassiga hotellrum samt fyra populära barer och restauranger – topprestaurangen Heaven 23 är belägen på 23:e våningen med en oslagbar utsikt över Göteborg. Du bor i en sober och modern internationell miljö med en fräsch nordisk grundton. Här förenas kapacitet och praktiskt taget gränslösa möjligheter med personlig omsorg och kvalitet. De flesta rummen har en magnifik utsikt över staden. Vi erbjuder allt från välutrustade dubbelrum till rymliga sviter. Med sköna sängar, ett brett utbud på TV, härlig hotellfrukost och allt annat du kan behöva för en angenäm vistelse hoppas vi att du kommer att trivas hos oss.

Pris från: 1465 kr/natt
Adress: Mässans gata 24, Göteborg

För mer information:
http://www.gothiatowers.com/hotell/

svenskademensdagarna

Scandic Opalen

När du bor på Scandic Opalen befinner du dig mitt i händelsernas centrum. Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Universeum ligger ett stenkast bort. Avenyns shopping-, kultur- och nöjesliv likaså. Med omtanke av de kvinnliga gästerna finns en särskilt inredd damvåning med egen bastu. Ett besök på hotellets egen restaurang rekommenderas.

Pris från: 1286 kr/natt
Adress: Engelbrektsgatan 73, Göteborg

För mer information:
http://www.scandichotels.com/

svenskademensdagarna

Scandic Rubinen

Hotell Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från den kända bronsskulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen. Scandic Rubinens centrala läge i Göteborg gör hotellet till en utmärkt plats för dig som vill ha nära till Göteborgs kultur, shopping och storstadspuls. Från hotellet har du även gångavstånd till många av Göteborgs mest populära sevärdheter, såsom Liseberg, Universeum vetenskapscentrum och Röhsska museet. På sjunde våningen finner du Roof top bar, vår helt egna takbar, med utsikt över Göteborgs takåsar och Avenyn. Hos oss finns även möjligheten att hålla igång träningen i vårt gym eller koppla av i relaxavdelningen med bastu. Efter en utbyggnad och renovering har Rubinen under våren 2014 en ny design. Inredningen har en urban sensualism och hemtrevlig elegans med en mix av färg, form och detaljer.

Pris från: 1375 kr /natt
Adress: Kungsportsavenyn 24, Göteborg

För mer information:
http://www.scandichotels.com/

Hotel Lorensberg

Hotel Lorensberg ligger knappt 5 minuters promenad från Avenyn, Scandinavium och Liseberg. Rummen har bekväma sängar med två kuddar i varje säng, platt-TV och vissa rum har även en sitthörna. Över 100 unika målningar av Lars Gillis pryder väggarna på Hotel Lorensberg. Fritt Wi-Fi är tillgängligt i hela hotellet. Vi är ett familjeägt hotell som erbjuder en hemtrevlig atmosfär. Vi vill att våra gäster ska uppleva ett lugnt och rofyllt boende, samtidigt som de har närheten till stadens puls och nöjesutbud i city. Besök gärna vår glasveranda och innergård, två mysiga och avkopplande oaser på hotellet.

Pris från: 1072 kr /natt
Adress: Berzeliigatan 15, Göteborg

För mer information:
http://www.hotel-lorensberg.se/

svenskademensdagarna

Hotel Onyxen

Hotell Onyxen ligger mitt i centrala Göteborg. Ni som bor hos oss har gångavstånd till Göteborgs evenemangstråk med Scandinavium, Svenska Mässan och Göteborg Convention Center tvärs över gatan. På endast 5 minuter når ni även Liseberg, Ullevi, Universeum och stadens paradgata Avenyn med sitt stora nöjes- och shoppingutbud. Onyxen har som mål att erbjuda våra gäster en trivsam och familjär atmosfär, ni som besöker oss ska helt enkelt alltid känna er hemma när ni bor hos oss.

Onyxen är anpassat för att tillgodose både affärs- och fritidsresenärens behov. Bland våra 34 unika och smakfullt inredda rum hittar ni allt från enkelrum till stora familjerum med 4-6 bäddar. Vi har självklart personal på plats dygnet runt och ni har alltid fri tillgång till kaffe, te, kaka och frukt.

Pris från: 1152 kr /natt
Adress: Sten Sturegatan 23, Göteborg

För mer information:
http://www.hotellonyxen.se/

svenskademensdagarna

Avbokning av hotellrum:
Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50 % av rumskostnaden debiteras.
Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80 % av rumskostnaden debiteras.
Vid avbokning från 4 veckor fram till första ankomstdatum är ingen återbetalning möjlig.

Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning.

Avbokningar och/eller ändringar måste alltid ske direkt genom Sweden MEETX demensdagarna@meetx.se och inte till hotellet.